FIGUERES (Girona)

Esdeveniments

Taller de Constel·lacions familiars a Spiral – Consciència i Salut

Facilitador:
Robert Ferran Polo

Data:
divendres 9 juny 

Horari:
De 18:00 a 21:00

Preu:
Constel·lar: 50€
Representar: 10€

Les constel·lacions són un mètode que treu a la llum i permet comprendre dinàmiques sistèmiques no reconegudes prèviament, que s’estenen al llarg de múltiples generacions d’una determinada família, per poder avançar amb el poder de l’amor, font de la vida.

Els problemes i dificultats del dia a dia poden estar influïts per traumes patits en generacions prèvies de la família, inclús si els afectats no són coneixedors del fet original del passat. La relació entre els problemes presents i del passat són considerades implicacions sistèmiques, que es donen quan un problema no resolt afecta a generacions posteriors de la família. Aquest fenomen també és conegut com a lleialtats invisibles.
Constel·lacions familiars, també conegudes com constel·lacions sistèmiques i constel·lacions familiars sistèmiques, són un mètode terapèutic inspirat en elements de la teràpia familiar sistèmica, la fenomenologia existencial i actituds familiars zulus.

La fenomenologia existencial obre la percepció a un visió més completa de la experiència humana i busca atrapar el sentit de significat

Hellinger, creador de les constel·lacions familiars, va a viure 16 anys a Sud-àfrica i durant aquests anys es va adonar de les diferencies entre les actituds tradicionals zulus vers els pares i ancestres i les típiques europees. La gent en la tradició zulu vivien i actuaven en un món religiós on els ancestres eren el punt focal central.

La connexió amb els ancestres és el tret central del procés constel·lador per contribuir a alliberar tensions, alleugerir càrregues emocionals i resoldre problemes del món real, i així solucionar els efectes indesitjats de l’esmentada dinàmica, estimulant a la persona a trobar representants del passat i acceptar la realitat basada en els fets del passat.